De lange geschiedenis van Voldt

Ons verhaal

Al meer dan 100 jaar een familiebedrijf
In 1907 had oprichter Christoffel De Koff een visie. Hij besefte dat bedrijven in de logistieke sector behoefte hadden aan gespecialiseerde leveringen. Toen, nu en in de toekomst.

De Koff geschiedenis
Zijn expertise in connectiviteitsapparatuur maakte hem een aantrekkelijke zakenpartner. Bovendien sloeg de passie die Christoffel had als een vonk over op de volgende drie generaties. Vanaf 1986 leidde dit ertoe dat De Koff importeur werd van elektrische trucks. Wij leveren aan groothandels en carrosseriebedrijven in Nederland, België, Duitsland en andere landen.

Bij De Koff realiseren we ons dat deze lange historie niet vanzelfsprekend is. De kennis die al tientallen jaren van vader op zoon wordt overgedragen, maakt ons tot wat we zijn. We zijn meer dan een importeur en retailer. We zijn specialisten. We assembleren en produceren. Logistiek zit in ons DNA. Net als ons organisatiekarakter. We houden van korte lijnen en heldere oplossingen. Vanaf 2020 is ons magazijn bijvoorbeeld volledig geautomatiseerd en gekoppeld aan een handig online bestelportaal. In 2020 zijn we ook verhuisd naar een nieuwe locatie. Vanuit onze woonplaats Maarsbergen (Utrecht) zijn we klaar voor de toekomst. We gaan vooruit. Met de kennis van toen en nu.

Vanuit die gedachte is Voldt geboren. De wereldwijde energietransitie krijgt snel vorm. Door samen te werken met vertrouwde fabrieken in Europa kunnen wij bijdragen aan deze transitie door superieure laadkabels te leveren die het veilig en snel opladen van elektrische voertuigen mogelijk maken.