Voldt: Uw partner in Nederland voor laadkabels voor EV's

Voldt is een toonaangevende Europese fabrikant van hoogwaardige laadkabels voor elektrische voertuigen. Met de groeiende vraag naar duurzame mobiliteit, bieden wij u de beste oplossingen om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.

Wij zijn op zoek naar partners die ons netwerk willen uitbreiden en samen met ons willen werken aan de toekomst van duurzame mobiliteit in Nederland. Als Europese fabrikant van laadkabels staan we klaar om u te ondersteunen en te helpen groeien.

Contact opnemen

Your benefits as a Voldt® partner

Voldt biedt u als onze partner verschillende voordelen. Onze laadoplossingen worden volledig door ons in Europa geproduceerd en vervaardigd. Onze producten zijn dus altijd beschikbaar. Dankzij onze eeuwenlange ervaring in automotive innovatie kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van een laadoplossing op maat (in uw kleur en merk). Wij produceren en vervaardigen uw ontwerp tot een solide, duurzaam product.

We bieden optionele dropshipping naar 15 Europese landen. Bovendien krijg je tot 40% korting en 2 jaar volledige garantie.

Rechtstreeks bestellen bij Europese fabrikant

Altijd op voorraad

2 jaar volledige garantie

Optionele dropshipping

Wij produceren en vervaardigen uw product op maat

Tot 40% korting

Betalen per 30-dagen factuur

Flexibele en veilige oplaadkabels

Bij Voldt staat kwaliteit voorop. Onze laadkabels zijn vervaardigd met gecertificeerde, flexibele en slijtvaste kabels, die uitsluitend in Europa worden geproduceerd.

Wat onze eigen ontworpen oplaadstekkers extra speciaal maakt, is dat ze uit één stuk bestaan, zonder schroefverbindingen. Hierdoor ben je verzekerd van nog meer duurzaamheid en betrouwbaarheid.

  • Dynamic Team Legacy

    Met meer dan een eeuw aan auto-innovatie combineren we traditionele waarden met technologische vooruitgang. Help ons bij het pionieren in het EV-landschap met vindingrijkheid en solide productontwikkeling.

  • Winstgevend partnerschapsmodel

    De partnerschapsbenadering van Voldt biedt een voordelig inkomstenmodel, gericht op het maximaliseren van groei en winstgevendheid voor partners. Deze strategie stemt het succes van de partners af op de hoogwaardige EV-producten van Voldt en zorgt voor wederzijdse financiële voordelen en een robuuste marktpositie.

  • Dutch Engineering Excellence

    Voldt's 'Made in the Netherlands' label staat voor meer dan alleen kwaliteit, het is een bewijs van onze toewijding aan engineering excellence. Elke EV laadkabel is een product van nauwgezet Nederlands vakmanschap, en garandeert topprestaties en betrouwbaarheid waar klanten op kunnen vertrouwen.

1 van 3

Word partner van Voldt

Contactformulier